Ogen de spiegel van het zenuwstelsel

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van trauma.

Je ervaart dat het mogelijk is om oude pijn, specifieke angsten en saboterende overtuigingen moeiteloos achter je te laten.

Er vindt een verschuiving plaats;
van actueel issue naar herinnering.
van probleem naar levensles.
van stress naar evenwicht.
van angst naar vertrouwen.
van een staat van verdediging naar een staat van groei.

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de emotionele lading letterlijk en figuurlijk ontzenuwen De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (gerichte aandacht en intentie) geeft Mind Eye zijn Power. Op deze manier kan de cliënt oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat hij/zij werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de informatie die zichtbaar kan worden via de ogen middels onder andere oogontspanning, verschillende oogbewegingen, observaties en de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.
De integratieve benadering maakt Mind Eye Power zeer krachtig en compleet. We betrekken de gehele mind en body en werken vanuit een neurofysiologische, psychologische en energetische invalshoek.

Mindful resetten. Dat is de Eye opener en geeft de Power aan het geheel. Dan komt er ruimte voor nieuw inzicht, een nieuw perspectief.